EQUIP PROFESSIONAL

anna gatell.jpg

ANNA GATELL

agatell@annefundacio.org

 

Directora mèdica d'ANNE

Presidenta de la Societat Catalana de Pediatria. Pediatra.
(Núm. col. 23.711) 

Postgrau de Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta Infantil Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en l'atenció a nens que presenten dificultats en l'aprenentatge i les seves conseqüències.

Coordinació del Grup de Treball dels Trastorns de l'Aprenentatge de la Societat Catalana de Pediatria.

IMG_7573-1_edited_edited.jpg

ALEJANDRA RAVENTÓS

araventos@annefundacio.org

Psicòloga General Sanitària 

(Núm. col. 15.746)

 

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Blanquerna Ramon Llull de Barcelona. 

Psicòloga General Sanitària.

Màster en Psiquiatria de la Infància i l'Adolescència, Hospital Clínic Universitari, Universitat de Barcelona.

Certificació ADI-R i ADOS.

Diagnòstic i tractament clínic aa nens i adolescents des d'una orientació cognitivo-conductual.

Assessorament  familiar i escolar.

annacolom.jpg

ANNA COLOM

acolom@annefundacio.org

Psicòloga General
Sanitària - Psicologia Clínica
(Núm. col. 20.750)
 

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Psicòloga General Sanitària. Master en Psiquiatria i Psicologia de la Infància i Adolescència. (UB) Hospital Clínic Universitari.

Diagnòstic y tractament clínic a nens i adolescents des d’una teràpia d’orientació cognitiva - conductual. Exploració, diagnòstic i tractament dels trastorns de conducta i del’aprenentatge. Assessorament familiar i escolar.

Anne a casa.

blancaarias.jpg

BLANCA ARIAS

barias@annefundacio.org

 

Psicòloga 

(Núm. col. 22.065)

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Malaltia Crònica (Discapacitat Intel·lectual i Trastorns de l’Espectre Autista) i Trastorns del Comportament Infantojuvenil per la UAB. Postgrau en Trastorns Emocionals i Psicopatologia Legal i Forense Infantojuvenil per la UAB. Estimulació global i tractament a nens en la primera infància. Tractament cognitiu-conductual i reeducacions cognitives en Trastorns de l’Aprenentatge. Col.laboració amb l’entorn escolar i familiar del nen, així com amb la resta de professionals.

estherandres.jpg

ESTHER ANDRÉS

eandres@annefundacio.org

 

Neuropsicòloga- Psicòloga General Sanitària 

(núm. col. 20.604)

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Máster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d’Adults. Centre: Universitat Autònoma de Barcelona. Curs Extensiu de la Pràctica Clínica: Mestratge Neuropsicologia Clínica Infantil i d’Adults. Centre: Universitat Autònoma de Barcelona.

Reeducaccions psicopedagògiques per a dificultats d’aprenentatge, conductuals i/o del desenvolupament amb nens entre 5 i 12 anys. Assessorament familiar. Col·laboració amb les escoles.

Anne a casa

ignacio bahima.jpg

IGNACIO BAHIMA

ibahima@annefundacio.org

 

Psicòleg General Sanitari

(Núm. col. 12.506)

Llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona.Màster en psicopatologia clínica i Màster en psicoteràpia psicoanalítica per la Fundació Vidal i Barraquer (Ramon Llull).

Psicoteràpia d’orientació relacional de nens i adolescents.

bertagalobart.jpg

BERTA GALOBART

bgalobart@annefundacio.org

 

Psicòloga

(Núm. col. 27.105)

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Psicopedagogia per la Universitat de Barcelona.

Màster en Psicopatologia Clínica Infanto-juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona. Reeducacions cognitives de nens i adolescents amb trastorns de l’aprenentatge. Assessorament familiar i coordinació amb escoles.

jenniferbarbero.jpg

JENNIFER BARBERO

jbarbero@annefundacio.org

 

Logopeda 

(Núm. col. 2.019)

Tractament reeducador dels trastorns de parla i llenguatge infantil, trastorns de la comunicació, teràpia miofuncional en els trastorns de deglució atípica i reeducacions d’aprenentatges. Col·laboració amb pares i escoles. Anne a casa. Diplomada en Logopèdia per la Fundació Universitària del Bages (FUB, adscrita a la UAB). Diplomada en Logopèdia per la Fundació Universitària del Bages (FUB, adscrita a la UAB).

JuliaAyats_ANNE.jpg

JÚLIA AYATS

jayats@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària

(Núm. col. 28.435)

Graduada en Psicologia per la Universitat Blanquerna Ramon Llull (URL).

Màster en Psicologia General Sanitària per la UOC. Postgrau en psicoteràpia amb nens i adolescents en els àmbits clínics i educatius realitzat a l’Escola de Clínica Psicoanalítica de Nens i Adolescents (UB). Postgrau en diagnòstic i tractament del Trastorn Límit de Personalitat (TLP): desenvolupament de competències especialitzades realitzat pel Grup-TLP Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Exploració, diagnòstic i tractament dels trastorns d'aprenentatge i estimulació cognitiva en nens i adolescents. Assessorament familiar i coordinació amb les escoles corresponents.  

laianolis.jpg

LAIA NOLIS

lnolis@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària 
(Núm. col. 14.453)

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Blanquerna Ramon Llull de Barcelona. Màster en Avenços en la Clínica Psicoanalítica en la Infancia i Adolescència per la UB.Màster en Formació Especialitzada en Psicoteràpia Psicoanalítica orientada a la Xarxa Pública per la UB. Diagnòstic i tractament de psicologia clínica a nens i adolescents entre 6 i 18 anys. Assessorament i acompanyament a les famílies i  coordinació amb les escoles.

EUNICE%20ANNE%20FUNDACIO_edited.jpg

EUNICE MARTÍNEZ

emartinez@annefundacio.org

 

Logopeda 

(Núm. Col. 08-4688) 

Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Tractament de reeducació en nens amb trastorns de la parla, deglució i comunicació. Intervenció en alteracions del llenguatge oral i escrit.

Col·laboració amb les famílies i escoles.

Experiència en intervenció en trastorns de comunicació derivats de sordesa, sordceguesa i alteracions del desenvolupament.

WhatsApp%252520Image%2525202021-01-07%252520at%25252017_edited_edited.png

LAURA MORAGAS

lmoragas@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària
(Núm. Col.13870)

Doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB) i llicenciada en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Investigadora del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari de Bellvitge, a la Unitat de Joc Patològic i altres Addiccions Comportamentals i a la Unitat de Trastorns de la Conducta. Alimentària. Postgraduada en Mindfulness. Formació en EMDR.

mariajaques.jpg

MARIA JAQUES

mjaques@annefundacio.org

 

Psicologia General Sanitària

​(Núm. col. 16.095)

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Neuropsicologia Clínica i Rehabilitació Cognitiva a Isep Formació Barcelona. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia Infanto-juvenil a Isep Formació Barcelona.Diagnòstic i tractament clínic a nens i adolescents. Tractament cognitiu de trastorns de conducta i de l’aprenentatge.  Assessorament a famílies i escoles.

marionaalbir.jpg

MARIONA ALBIR

malbir@annefundacio.org

 

Psicopedagoga
(Núm. col. 01852)

Graduada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Màster en Psicopedagogia a la Universitat Internacional de la Rioja. Postgrau en Detecció i tractament de les dificultats d’aprenentatge a la Universitat de Barcelona. Atenció psicopedagògica a les dificultats d’aprenentatge, de regulació del comportament i de desenvolupament a nens/es i adolescents. Assessorament i orientació a les famílies i coordinació amb les escoles des d’una perspectiva sistèmica.

Marta-Vila_edited.jpg

MARTA VILA

mvila@annefundacio.org

 

Neuropsicòloga
(Núm. col. 26.082)

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Hospital del Mar. 

Reeducacions cognitives de nens i adolescents amb trastorns de l’aprenentatge. Assessorament familiar i coordinació amb escoles. 

Anne a Casa.

raquel-haro_edited_edited.jpg

RAQUEL HARO

rharo@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària

(Núm. col. 25.449)

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB).Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona (UB).Màster en Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i Estratègies d’Intervenció per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) Exploració, diagnòstic i tractament dels trastorns d’aprenentatge.Assessorament familiar i escolar.Programa ANNE a Casa.

mieiaplech.jpeg

MIREIA PLECH

mplech@annefundacio.org

 

Logopeda

(Núm. col. 08-3957)

Graduada en Logopèdia per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport. Blanquerna. Universitat Ramón Llull.Grau en Psicologia. Universitat Oberta de Catalunya- En curs.Diagnòstic i intervenció en trastorns del llenguatge i de la parla, alteracions miofuncionals, trastorns de la veu i trastorns específics del llenguatge escrit.Col·laboració amb les famílies i amb les escoles.Anne a casa.

nuriasegarra.jpg

NÚRIA SEGARRA

nsegarra@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària- Psicologia Clínica
(Núm. col. 22.100)

Graduada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Màster en Psicologia General Sanitària (UdG/UOC).  Postgrau en TDAH, Trastorns de l’Aprenentatge i de la Conducta (Fundació Adana-La Salle).

Experta en intervenció en dol normal i complicat. Certificada per l'Institut IPIR.

Psicoteràpia d’orientació integrativa relacional a infants i adolescents. Mindfulness integrat en la pràctica clínica. Assessorament familiar i escolar.

Orientació acadèmica-vocacional.

Andrea Esquerdo.jpeg

ANDREA ESQUERDO

aesquerdo@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària
(Núm. col. 26.743)

Graduada en Psicologia per la Universitat Blanquerna Ramon Llull (URL).

Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat Blanquerna Ramon Llull (URL). Postgrau en TDAH, Trastorns de l'Aprenentatge i de la Conducta (Fundació Adana-La Salle).

Exploració, diagnòstic i tractament dels trastorns d'aprenentatge i estimulació cognitiva en nens i adolescents.

Assessorament familiar i coordinació amb les escoles corresponents.  

Programa Anne a Casa.

silviaserra.jpg

SILVIA SERRA

sserra@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària

(Núm. col. 18.485)

Llicenciada en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya.
Llicenciada en Humanitats i Ciències socials per la University of Luton.
Màster teòrico-clínic en psicopatologia del nen, l’adolescent i la família a la Fundació Eulàlia Torras de Beà.
Avaluació i tractament de les dificultats en el desenvolupament i en els aprenentatges, regulació emocional i habilitats socials amb nens de 3 a 12 anys.
Grups d’habilitats socials.
Pautes psicoeducatives per pares. Col·laboració amb les escoles.

Paula Torner.jpg

PAULA TORNER

ptorner@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària
(Núm. col. 27.020)

Graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Psicologia. General Sanitària per la Universitat de Barcelona.
Exploració, diagnòstic i tractament clínic per a infants i adolescents des d’una teràpia d’orientació cognitiu-conductual. Tractament de trastorns del neurodesenvolupament,
trastorns de conducta i de l’estat d’ànim.

Laura Duran.jpeg

LAURA DURAN

lduran@annefundacio.org

 

Psicòloga General Sanitària
(Núm. col. 28.476)

 

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en neuropsiquiatria i psicologia infantil i juvenil a l’Hospital de Sant Joan de Deu. Màster en Psicologia General Sanitària a Blanquerna Ramon Llul (URL).

Exploració, detecció i seguiment terapèutic a nens/es i adolescents amb malestar emocional corresponent. Coordinació amb l’escola i assesorament familiar.

laia velado.jpg

LAIA VELADO

lvelado@annefundacio.org

 

Psicòloga 

(Núm. col. 24.010)

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Psicopatologia Clínica Infanto-juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Exploració, diagnòstic i tractament dels trastorns de conducta i d’aprenentatge en infants i adolescents.

Assessorament familiar i escolar.
ANNE a Casa.

Jordi Casado_edited.jpg

JORDI CASADO

jcasado@annefundacio.org

Psicopedagog

(Núm. Col. 35.967) 

 

Llicenciat en Filosofia per la U.B., Màster en Psicopedagogia a ISEP Formació Barcelona, Professor de Psicologia en l’àmbit escolar i Educador especialitzat en Mindfulness i PNL. Atenció de les dificultats en l’aprenentatge, acompanyament i reeducació de comportaments disruptius, orientació i acompanyament personal i emocional. Etapes adolescents i juvenils.

Anne a casa. Assesorament a families i escoles.

Maria Trastoy.jpeg

MARÍA TRASTOY 

mtrastoy@annefundacio.org

 

Psicopedagoga

 

Graduada en Magisteri per la Universidad de Barcelona (UB). Màster en psicopedagogia a la Universitat Blanquerna, Ramon Llull. 

Màster en psicopatologia infanto-juvenil a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Especialitat en TEA.

Atenció psicopedagògica a les dificultats d'aprenentatge, regulació del comportament i desenvolupament dels infants i adolescents. Assessorament i orientació a les famílies i coordinació amb les escoles.

Anne a casa i Anne a l'escola.

Cesc Gumma.jpg

CESC GUMMÀ 

cesc@annefundacio.org

Director d'ANNE Fundació

Maria Jose.jpg
icono.png.webp

CRISTINA QUERA

secretaria@annefundacio.org

Secretaria

MARIA JOSÉ MUROS

anne@annefundacio.org

Responsable d'administració